Image

Hallo. Wij zijn Toonbankmarketing. Wie ben jij?

Over ons

Over ons

Wij staan te popelen je te helpen om je marketing goed in te richten, voor nu en in de toekomst. Oprechte aandacht en betrokkenheid voor jou, je winkel of horecabedrijf en al je marketinginspanningen. Wij stimuleren samenwerkingen en geven niet snel op. 

We’re on a mission to empower shop- and restaurant owners to grow in marketing in order to get more happy en loyal customers.

Wij willen de winkeliers en horecaondernemers van Nederland naar een hoger niveau brengen. Een goede boterham laten verdienen vanuit een mooie bedrijf, in een gezellige winkelstraat rondom de binnenstad van de toekomst.

Over jou

Over jou

Wij werken heel graag met ondernemende ondernemers maar snappen ook dat de boog niet altijd gespannen kan zijn. 

Te vaak komen we ondernemers tegen die alles al geprobeerd hebben en het tij maar niet kunnen keren. Of ondernemers die ‘stilstaan’ in omzet of persoonlijke ontwikkeling. 

Met onze diensten kun jij jezelf naar een hoger niveau tillen. Wij leren je alles wat wij weten zodat jij ook een marketingexpert wordt, verbanden legt en je winkel of horecabedrijf naar ‘the next level’ brengt. 

We vragen een dag van je tijd, een goede mindset en heel veel enthousiasme. 

Mailen mag altijd

Toonbankmarketing

Oostercluft 96
8332 DH  Steenwijk

whatsapp logo
06-28153006

hallo@toonbankmarketing.nl

KvK nummer
77140923
BTW nummer
NL003154980B63
Bankrekeningnummer
NL19 KNAB 0259 9517 06

Image

Waarom uitbesteden als je het zelf kunt doen?

Toegegeven, marketing is een jungle. Veel winkeliers en restauranthouders gebruiken slechts een klein gedeelte van alle tools en marketingkanalen die er beschikbaar zijn.

Wij gaan samen met jou op zoek naar nog meer soorten marketing die bij je passen, leren je ermee te werken om zo direct onder de aandacht te komen van consumenten of nieuwe gasten.

Elke dag een half uurtje met je marketing aan de slag. Geen tijd hebben is geen excuus meer.

Op dit moment werken wij o.a. voor Pizzeria Casa Nova en Massagepraktijk Eugène.

Klaar om te beginnen?

Heb je nog vragen of wil je nog meer weten? Plan dan een belafspraak in. Hierbij bellen wij jou terug en behandelen al je vragen.