Toonbankmarketing

Marketing voorstartersje winkelje horecabedrijfje winkelstraatin de binnenstad van de toekomst

Marketing voorstartersje winkelje horecabedrijfje winkelstraatin de binnenstad van de toekomst

Startende winkeliers

 

Wij ❤ starters. Een winkel of horecaonderneming beginnen is alleen weggelegd voor echte doorzetters die weten wat ze willen.

Het is hard werken om je bedrijf goed in de markt te zetten. Marketing speelt hierbij een erg belangrijke rol.

Met deze starters maken wij gezamenlijk een dijk van een marketingplanning waarmee de volgende dag direct gestart kan worden én waarmee elke dag (vanachter je toonbank) aan marketing gedaan kan worden.

Image

Bestaande winkeliers

 

Ben je al een tijdje bezig met je winkel en kun je wel wat marketinghulp- of structuur gebruiken?

Bestaande winkeliers zullen aan regionale- en lokale marketing moeten doen, zowel online als offline.

Hiervoor komen wij graag een hele dag naar jouw bedrijf en bespreken stap voor stap alle mogelijkheden en leren je hoe je de voor jou geschikte marketing kunt toepassen.

Image

Horecaondernemers

 

Ben je al een tijdje bezig met je horecabedrijf en kun je wel wat marketinghulp- of structuur gebruiken?

Voor horecaondernemers is marketing niet meer weg te denken. Goede recensies en gevonden worden in zoekmachines is van 'levensbelang'. 

Wij komen graag een hele dag naar jouw horecaonderneming en bespreken stap voor stap alle mogelijkheden en leren je hoe je de voor jou geschikte marketing kunt toepassen (en kunt volhouden).

Image

Winkelstraten

 

Wil je samen met je collega’s winkeliers je winkelstraat op de kaart zetten, bel ons dan. Niets is leuker dan samenwerken.

Wij komen vrijblijvend een kijkje nemen, horen graag wat jullie visie is en stropen samen met alle betrokken ondernemers de mouwen op om dankzij marketing jullie winkelstaat ‘wereldberoemd’ te maken in de regio en ver daarbuiten.

Image

Binnensteden

 

Speciaal voor provincies, gemeentes en binnenstadondernemers.

Wij lopen al een tijdje rond in de binnenstad en denken inmiddels te weten wat binnenstadondernemers nodig hebben, wat er gezamenlijk aan marketing gedaan kan worden en waar de knelpunten liggen van samenwerking.

Wij schuiven graag aan bij gesprekken over binnensteden van de toekomst.

Image

Klaar om te beginnen?

Heb je nog vragen of ben je klaar om te beginnen? Plan dan een belafspraak in. Hierbij bellen wij jou terug en behandelen al je vragen.